Festival van het bestuur 11 februari

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 14:18

Festival van het bestuur 11 februari

Met het Festival van het Bestuur geef je je kennis van het Nederlands decentraal bestuur op 11 februari een nieuwe impuls. Dit festival is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en roept de nieuwe trendanalyse Staat van het Bestuur 2020 tot leven.

Na de 
Save the Date van 6 december hebben zich naast jou al meer dan driehonderd bestuurders, volksvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden aangemeld. 
Vanaf vandaag kun je via 
www.festivalvanhetbestuur.nl volgen hoe dit festival zich verder ontwikkelt. Zoals je ziet, trakteer je jezelf op een dag vol levendige talkshows, webinars van toonaangevende wetenschappers en ervaringsdeskundigen, interviews met bevlogen onderzoekers van invloedrijke rapporten, bloemrijke odes aan mensen in het bestuurlijk veld die een hart onder de riem verdienen, en aanstekelijke vlogs van bestuurlijke vernieuwing in het hele land. In totaal komen meer dan veertig sprekers aan bod.

Na deze dag ken je de actuele uitdagingen op het terrein van bestuurlijk samenwerken, democratische vernieuwing, decentralisatie, regionale vraagstukken, de aanpak van maatschappelijke opgaven en besturen in crisistijd. De Speld zet alles nog even fijntjes in een nieuw daglicht en een jonge talentvolle band zal ongetwijfeld de gevoelige snaar raken. En oh ja, je kunt ook volop virtueel netwerken en je stem laten horen op dit interactieve festival. Zo geef je het jaar een bestuurlijke kickstart!

Deel deze uitnodiging ook in je netwerk!

Algemene informatie

  • Online Festival van het Bestuur 
  • Wanneer: 11 februari 2021
  • Waar: Op jouw werkplek!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.