Deskundigheidsbevordering voor uw Statenwerk

Als beroepsvereniging dragen wij bij aan de professionalisering van het Statenwerk. Statenlidnu stimuleert het uitwisselen van kennis en ervaringen en met elkaar reflecteren op het ambt. Als Statenlid of commissielid ben je nooit uitgeleerd. Statenlidnu helpt je graag op weg met jouw deskundigheidsbevordering. Voor elke gelegenheid en elk onderwerp hebben we passende leer- en ontwikkelvormen. Op de momenten die jou passen. Alleen, of samen met anderen.
Ga aan de slag! Want sterke Staten zijn onmisbaar voor een sterk middenbestuur en een krachtige provinciale democratie.


Leerplatform Statenleden

Voor Staten- en commissieleden zijn er online leer- en opleidingsmodules. De digitale leeromgeving is 24/7 beschikbaar. Kies de provincie en druk op start om direct aan de slag te gaan. De leeromgeving is toegankelijk voor Statenleden, commissieleden en griffie. Er is geen inlog nodig.

 

Masterclasses

De masterclasses worden speciaal ontwikkeld voor Statenleden in opdracht van Statenlidnu in samenwerking met provincie-experts. De opzet is kleinschalig, zodat eigen reflecties en dialoog de ruimte krijgen.

 

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten worden georganiseerd voor Staten- en commissieleden over actuele thema's.

 

Webinars

Statenlidnu organiseert geregeld webinars voor Statenleden, commissieleden en griffie. Alle webinars staan in de leeromgeving en zijn daar terug te kijken.