Deskundigheidsbevordering voor uw Statenwerk

Als vereniging dragen wij bij aan de professionalisering van het Statenwerk. Statenlidnu stimuleert het uitwisselen van kennis en ervaringen en met elkaar reflecteren op het ambt. Als Statenlid of commissielid bent u nooit uitgeleerd. Statenlidnu helpt u graag op weg met uw deskundigheidsbevordering. Voor elke gelegenheid en elk onderwerp hebben we passende leer- en ontwikkelvormen. Op de momenten die u passen. Alleen, of samen met anderen.
Ga aan de slag! Want sterke Staten zijn onmisbaar voor een sterk middenbestuur en een krachtige provinciale democratie.


Workshops

Workshops worden georganiseerd voor Staten- en commissieleden over actuele thema's.

Leerplatform Statenleden

Voor Staten- en commissieleden zijn er online leer- en opleidingsmodules. De digitale leeromgeving is 24/7 beschikbaar. Kies de provincie en druk op start om direct aan de slag te gaan. De leeromgeving is toegankelijk voor Statenleden, commissieleden en griffie. Er is geen inlog nodig.

Masterclasses

De masterclasses worden speciaal ontwikkeld voor Statenleden in opdracht van Statenlidnu in samenwerking met provincie-experts. De opzet is kleinschalig, zodat eigen reflecties en dialoog de ruimte krijgen.

Politieke debatvaardigheden Provinciale Staten

Ga aan de slag met de ontwikkeling van uw politieke debatvaardigheden en ontvang persoonlijke feedback van Debat.NL! Statenlidnu heeft samen met Debat.NL de module Politieke Debatvaardigheden Provinciale Staten ontwikkeld om uw debatvaardigheden te verbeteren. Vraag hier uw account aan en ontvang persoonlijk feedback!

Trainingen

Voor de ontwikkeling van vaardigheden worden specifieke trainingen aangeboden.

Webinars

Statenlidnu organiseert geregeld webinars voor Statenleden, commissieleden en griffie. Alle webinars staan in de leeromgeving en zijn daar terug te kijken.