Q&A-sessie over de rechtspositie van Statenleden en commissieleden

Gepubliceerd op 26 mei 2023 om 15:47

Statenlidnu kondigt met enthousiasme aan dat op donderdagavond 1 juni van 19.30 tot 20.30 uur een interactieve vraag- en antwoordsessie (Q&A) zal plaatsvinden samen met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze sessie is specifiek gericht op de rechtspositie van Statenleden en commissieleden. 

De online bijeenkomst biedt Statenleden en commissieleden de gelegenheid om vragen te stellen over de rechtspositie. Het is raadzaam om bij aanmelding uw vraag vooraf te sturen, zodat de beantwoording kan worden voorbereid en we ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk vragen aan bod komen tijdens de sessie. Om deel te nemen aan de Q&A-sessie op donderdag 1 juni dient u zich vooraf aan te melden. Na aanmelding ontvangt u verdere instructies en een link naar de online sessie. Klik hier om u aan te melden voor de Q&A rechtspositie op 1 juni a.s.

 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens deze informatieve bijeenkomst!

Meer informatie?

Op dinsdagavond 23 mei van 19.30 - 20.30 uur vond de online informatiebijeenkomst over de rechtspositie van Statenleden en commissieleden plaats. Statenlidnu heeft deze in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties georganiseerd en de presentatie kunt u downloaden op de dossierpagina rechtspositie.