Meld je aan voor het digitaal koffiemoment!

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 14:45

Ook zo’n zin om met collega-Statenleden uit andere provincies een uurtje te sparren over wat onderwerpen? En tips mee te geven aan jouw beroepsvereniging om het werk nog beter te maken? Meld je dan aan voor een digitaal koffiemomenten van Statenlidnu! Bij de vorige momenten werd gesproken over de rechtspositie van Statenleden, de ervaringen met het leerplatform, masterclasses en webinars en de informatievoorziening op de website van Statenlidnu. De aanwezige collega’s hebben de koffiemomenten als zeer waardevol ervaren.

Graag gaan we ook met jou in gesprek! Daarom organiseren we op 27 september en 17 november 19.30 – 20.30 uur wederom een digitaal koffiemoment. Je krijgt voorafgaand een leuke verrassing toegestuurd.

Wij, als vereniging, vernemen graag hoe wij je kunnen ondersteunen, wat je verwachtingen van ons zijn en welke tips en ideeën je voor ons hebt om het politieke ambt/vakmanschap van Statenleden te verbeteren. We nodigen je van harte uit om aan een digitaal koffiemoment deel te nemen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.