Webinar Sterke Staten

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 16:39

Als Statenlid wil je scherp zijn. Om de financiën goed te kunnen controleren. Om de energietransitie vorm te geven. Om te zorgen voor een goed busnetwerk in jouw provincie. Je wilt er voor je kiezer alles uit halen en zorgen dat zaken echt in beweging komen. Goed debatteren, inspirerend spreken, zodat woorden tot daden leiden. Goede ondersteuning van hulptroepen is bij je werk als Statenlid gewenst en nodig.

In de webinar Sterke Staten praten we verder over de instrumenten die je zelf als Statenlid in kunt zetten en welke ondersteuning er is voor een krachtig middenbestuur. Waarom zijn hulptroepen belangrijk? Welke mogelijkheden zijn er? Wat mag je ervan verwachten? Er is een praktische handreiking gemaakt met daarin het overzicht van wettelijke en niet-wettelijke hulptroepen die beschikbaar zijn. We gaan tijdens het webinar in gesprek met Statenleden, een Statengriffier en een onderzoeker.

Wil je meer weten over hulptroepen die je kunnen helpen bij je werk als Statenlid? Sluit dan aan om live mee te kijken en te praten tijdens de webinar op 14 december van 19.30-20.30uur. Het webinar is interactief. Als kijker kun je vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens de uitzending worden beantwoord.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.