Provincies in de problemen door de RES?

Gepubliceerd op 11 mei 2021 om 17:06

Hoe bereidt u zich als Statenlid voor op deze belangrijke besluitvorming? En vooral: wat komt er na dit besluit? Rijdt de RES het omgevingsbeleid van de Provincie in de wielen? 

Meld u aan voor de webinar van Statenlidnu over de RES op 27 mei van 19.30-20.30 uur via de onderstaande aanmeldlink. Een webinar voor Statenleden, commissieleden en de Statengriffie met interessante en deskundige sprekers en vooral veel ruimte voor vragen die u live kunt stellen. U kunt zélf ook van te voren vragen inbrengen door deze bij de aanmelding te vermelden!

Programma

We gaan in gesprek met Statenlid Mirjam Nelisse (Zuid-Holland) en Harold van de Velde (Zeeland) over de besluitvorming over de RES en de rol die u hebt als Statenlid. Karin Arpad, plv. directeur NPRES neemt ons mee over wat doe je na besluitvorming op 1 juli of bij uitstel van de RES. Hoe kun je als politiek tussentijds bijsturen en bijstellen? Emeritus Hoogleraar Gebiedsontwikkeling TU Delft Friso de Zeeuw geeft zijn kritische visie op de verhouding tussen de nieuwe energieplannen en het ruimtelijk beleid dat de provincie voert. Kortom, een webinar die u niet kunt missen! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.