Webinar op 13 juni voor vrouwelijke Statenleden, inclusief fractievolgers en commissieleden en fractievertegenwoordigers

Gepubliceerd op 17 mei 2024 om 13:35

PCH-Vector//Getty Images

Meer Vrouwen in de Politiek, S.P.E.A.K. en PAC zijn in 2023 een intersectioneel netwerk voor vrouwelijke Statenleden gestart. Het doel van het netwerk is het enthousiasmeren, het samenbrengen en het creëren van een veilige omgeving om vrouwelijke Statenleden een plek te bieden om van elkaar te leren, elkaar te versterken en met elkaar te verbinden. Op dit moment heeft dit netwerk 24 leden. Dit jaar wordt het netwerk verder uitgebreid. Vrouwelijke Statenleden, inclusief fractievolgers en commissieleden en fractievertegenwoordigers worden daarvoor van harte uitnodigt voor de webinar op 13 juni a.s. De webinar vindt plaats van 20.00 tot 21.30, met een inloop vanaf 19.45. Het thema van de bijeenkomst is: Hoe om te gaan met haantjescultuur? 

 

Klik hier om aan te melden.

De spreker voor 13 juni is bekend. Het is Jolanda Holwerda. Jolanda Holwerda heeft 25 jaar internationale ervaring in organisaties. Ze is oprichter en hoofdredacteur van Lof Magazine en directeur van de Lof Academy. In 2009 won ze de Joke Smit Prijs voor haar inspanningen op het gebied van emancipatie. Ze is expert op het gebied van leiderschap en geeft trainingen in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt ze als executive coach en is ze lid van de raad van toezicht van World Press Photo.

 

Voor vragen of opmerkingen neem contact op Marie-Anne van Reijen van Meer Vrouwen in de Politiek op info@mvip.nl