Statenlidnu bezoekt provincie Overijssel

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 09:43

Statenlidnu bracht afgelopen woensdag een werkbezoek aan Provinciale Staten van Overijssel. We werden hartelijk ontvangen door de griffie van Overijssel. Bij onze informatiestand hoorden we veel enthousiaste reacties van Statenleden over onze webinars, trainingen en online colleges. Een flink aantal van de aanwezige Statenleden had het webinar Wonen van 9 april bijgewoond.

Tip: dat webinar is nu online terug te kijken via de leeromgeving. 

In de gesprekken met de Statenleden en burgerleden kwamen leuke ideeën en suggesties naar voren waar we ons als vereniging voor in kunnen zetten. Toen we vertelden dat er binnenkort in elke provincie een ambassadeur van Statenlidnu zichtbaar zal zijn, konden de Statenleden dit erg waarderen. 

De goedgevulde tasjes met informatie en handreikingen voor het Statenwerk en aanbod van Statenlidnu waren een succes en werden enthousiast door burgerleden en Statenleden meegenomen. Met een goed gevoel konden we, toen de Statenvergadering begonnen was, terugkeren naar huis. Dank voor de fijne ontvangst en de prettige ontmoetingen.