Training kandidaten (v) provincie en waterschap op 26 of 27 november

Gepubliceerd op 14 november 2022 om 15:25

In maart 2023 staan er weer honderden vrouwen op de kieslijst voor de het Algemeen Bestuur van het Waterschap en voor de Provinciale Staten. In beide politieke organen zijn vrouwen op dit moment nog flink in de minderheid en ook in verkiezingscampagnes zijn zij vaak minder zichtbaar, omdat zij minder vaak lijsttrekker zijn.

 

Op 26 en 27 november organiseert het netwerk Politieke Vrouwen daarom een training voor kandidaten, gericht op die zichtbaarheid én het bijspijkeren van politieke vaardigheden. Als kandidaat kan je kiezen uit één van de twee trainingsdagen; het programma is beide dagen hetzelfde. 


Op het programma staan o.a. campagneles door campagnebureau BKB, een debattraining door Liesbeth Tettero (politiek trainer) en een praktische training over hoe je jezelf online en in de media profileert door Sanne-Louise de Bruin (politiek persvoorlichter).

Het programma is kosteloos en wordt aangeboden door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in samenwerking met stichting Stem op een Vrouw.

Details

Locatie: Stadhuis, Utrecht (Stadhuisbrug 2)

Datum: 26 en 27 november (opgeven voor één datum)

Tijden: 10.30 - 17.30 uur

Toegankelijkheid: Rolstoeltoegankelijk, kolfruimte. Andere wensen kunnen worden doorgegeven.

 

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden ga naar:

https://stemopeenvrouw.com/agenda/training-kandidaten-provincie-en-waterschap/