Aanmeldformulier Online Masterclass Statenlid en de EU: wat u écht moet weten om op tijd invloed te hebben

Hoort u ook vaak: ‘Dat moet van Brussel?’ Maar klopt dat ook? Altijd al meer inzicht willen hebben hoe Europees beleid tot stand komt en wanneer u als Statenlid de meeste invloed kan uitoefenen? Dan is deze masterclass iets voor u! U krijgt een verdieping op de Europese thema’s die relevant zijn voor de provincies, de meest actuele ontwikkelingen na de Europese verkiezingen, achtergronden bij goede diplomatie en tips voor het effectief optreden vanuit Provinciale Staten.

 

In drie digitale avonden van 19.30-22.00 uur biedt Statenlidnu in samenwerking met het Huis van de Nederlandse Provincies (HNP) een gehele masterclass aan.


De online Masterclass vindt plaats op:

- dinsdag 10 september - 19.30 - 22.00 uur

- dinsdag 17 september - 19.30 - 22.00 uur

- dinsdag 24 september - 19.30 - 22.00 uur

LET OP: u volgt alle drie de avonden. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen dus wees er snel bij. Meldt u alleen aan als u ook alle drie de avonden kunt, zodat anderen niet onnodig op de wachtlijst worden geplaatst. Meld u zich aan via het onderstaande formulier.

 

En vergeet ook niet de European Week of the Regions and Cities (EWRC) in de agenda te zetten! Die zijn van 7 tot 10 oktober 2024 in Brussel. Op 9 oktober verzorgt het HNP een programma voor de Nederlandse provincies. Statenleden kunnen zich via hun provincie aanmelden voor dit evenement: mis het niet!